Toni Borovac │3D artist

 

Toni Borovac │3D artist

 

 

 

 

 

 

 

 

Simple And Logical │ Design Studio

Toni Borovac 3D artist

 

Život i Karijera u 3D Grafici i Dizajnu

 

Toni Borovac

Rođen je 12. ožujka 1977. godine u Splitu, a već u dobi od šest godina dobio je svoj prvi računalo i počeo učiti programiranje. Kroz cijelo vrijeme, pored sporta i sviranja, odlučio se posvetiti učenju svega što je moguće o računalima kao svom hobiju. Odmah nakon toga, počeo je raditi na grafici i vizualizacijama koristeći Zx Spectrum i Commodore 64, a već tada je počeo stvarati vizualizacije na papiru ispisane kodom. Ovaj pristup stvorio je način na koji Toni vidi svijet u 3D dimenzije i to danas prenosi u sve svoje radove.

 

Sa 30 godina, Toni okuplja tim ljudi i započinje Spacesys – VR multiuser operating system environment, poznat kao VROSE. To je bio prvi pokušaj korištenja VR tehnologije u 3D okruženju na potpuno prirodni način. No, ljudima je to bilo još uvijek prekompleksno za korištenje s obzirom na tadašnju tehnologiju. Toni se nakon toga vratio svojoj prvoj ljubavi – 3D grafici. Od 2017. godine, radi isključivo kao freelance 3D dizajner.

 

Toni se specijalizirao za višestruke tehnike i alate u 3D-u, uključujući glavne alate kao što su 3ds Max i Unreal Engine, te druge softvere za modeliranje, texturing, animaciju i rendering kao što su Zbrush, Substance Painter, Maya i Vray. Toni je također bio dio nekoliko velikih projekata u industriji igara, filmova i reklama, gdje je doprinio s kreativnim i tehničkim vještinama. Njegovi radovi bili su objavljeni u raznim publikacijama, a neki od njih su bili prikazani na međunarodnim izložbama i natjecanjima.

 

Kroz svoju karijeru u 3D grafici i dizajnu, Toni je uvijek otvoren za nova iskustva i izazove, te se trudi poboljšati svoje znanje i vještine u ovom području. Također je strastveni putnik i ljubitelj kulture, što mu pomaže u stvaranju jedinstvenih i autentičnih vizualnih rješenja. Toni uvijek traži nove načine kako bi unaprijedio svoj rad i nastojao je razviti inovativne tehnike za postizanje visokokvalitetnih rezultata. U svojoj karijeri, Toni je razvio jedinstveni stil rada i pristup 3D grafici koji ga je izdvojio od drugih profesionalaca u ovoj industriji.

 

Kao jedan od najboljih 3D dizajnera u industriji, Toni ima brojne uspješne projekte iza sebe. Njegovim kreativnim rješenjima dominira visoka razina detalja, raznolikost boja i tekstura te savršena tehnika koja izgleda potpuno prirodno. Upravo to je ono što Toni Borovca čini jedinstvenim i popularnim među klijentima.

 

Osim toga, Toni voli raditi na projektima koji imaju izazove, jer ga to motivira da se razvija i poboljšava svoje vještine. Uz svoju strast prema 3D grafici i dizajnu, također se aktivno bavi podučavanjem drugih te dijeli svoje znanje i iskustvo s drugima koji žele naučiti o ovom području. Uz to, Toni se uvijek trudi sudjelovati na međunarodnim konferencijama i izložbama kako bi proširio svoje znanje i upoznao druge stručnjake u ovom području.

 

 

 

 

 

LOGO DIZAJN ZA INTERNACIONALNE BRENDOVE

Toni Borovac 3D artist At Simple And Logical Design Studio
www.simple.and.logical. com